Ga naar hoofdinhoud
De Zomervakantie Kan Je Confronteren Met Een Gemis Aan Verbinding. Hier Is Iets Aan Te Doen, Met Moed En Doorzettingsvermogen. Zoals De Mount Everest Het Uitzicht En De Voldoening De Beklimming Waard Maken.

Zomervakantie

Het zit er weer op. De zomervakantie is weer voorbij. De kinderen zijn weer naar school, op het werk zit de agenda weer vol en de eerste artikelen over hoe je het vakantiegevoel nog vast kunt houden, zijn weer verschenen.

Maar niet iedereen wil dit gevoel vast houden. Niet voor iedereen was het leuk die zomervakantie.

En dan bedoel ik nog niet eens met huismijtallergie in een safaritent zitten. Of de lekke band van de vouwwagen achter de Tesla. Zelfs niet de voedselvergiftiging in Egypte.

Dan bedoel ik dat confronterende gevoel. Dat gevoel van gemis.

Gemis aan verbinding. Verbinding met de persoon of personen met wie je het leuk zou moeten hebben, drie weken lang. Of het gemis aan verbinding met jezelf, dat je gaat voelen als je stil gezet wordt.

Na de zomervakantie is er altijd een piek in op de klippen gelopen relaties. Als je het plat slaat komt dat eigenlijk altijd door een gemis aan verbinding.

En verbinding met de ander begint altijd met verbinding met jezelf.

Het goede nieuws is dat je hier iets aan kunt doen. Dat het moed en volkomen eerlijkheid vergt, dat weten jullie inmiddels wel.

Er zijn ook weinig mensen die de Mount Everest fluitend oplopen.

Maar het uitzicht dat je krijgt en de voldoening die het geeft, zijn alles meer dan waard.

Mocht je hulp nodig hebben, alleen of samen met je partner, klik dan hier.

Back To Top
error: Content is protected !!