Skip to content

Patronen Meester

Ben je vastgelopen door een burn-out, een echtscheiding, een ontslag of door iets anders én heb je de moed om daar zelf je verantwoordelijkheid voor te nemen? Dan heb ik goed nieuws voor je, want er zijn praktische oplossingen om weer zelf achter het stuur van jouw leven te gaan zitten, naar persoonlijk leiderschap.

Je bent niet voor niets op mijn site terecht gekomen, dus waarschijnlijk heb je mijn boek al gelezen. Of in ieder geval de samenvatting. En zo niet, dan kun je misschien daar beginnen, zodat je me wat beter leert kennen.

Ik kan me voorstellen dat er onderwerpen zijn in jouw leven waar je meer hulp bij nodig hebt dan een boek kan geven. Want hoe doe je dat, de hechting in je jongste jeugd herschrijven, hoe ga je om met hechtingsproblematiek? En hoe ga je nu wel die gelijkwaardige liefdesrelatie aan, wanneer je steeds maar weer dezelfde types treft? Hoe kom je nu eindelijk van je verlatingsangst of bindingsangst af? Sommige belemmerende overtuigingen en patronen zijn zo hardnekkig, hoe kun je die patronen doorbreken? Hoe kom je van je angsten, fobieën en verslavingen af? Wat als wilskracht en discipline niet voldoende zijn?

Dan is er hulp, bijvoorbeeld in de vorm van hypnose, systemisch werk, bewustzijnstherapieën, ademwerk, enzovoort. In mijn boek heb je over verschillende hulpbronnen, technieken en hulpmiddelen, gelezen. Deze hulpbronnen gebruik ik allemaal ook voor mezelf, maar in een aantal ben ik ook opgeleid, zodat ik ook jou hierin kan begeleiden.

Back To Top
error: Content is protected !!