Content voor Ingelogde Gebruikers

Contactformulier voor moedige mensen die zelf achter het stuur van hun eigen leven willen zitten

  Over mij

  Mijn naam is Inge Smale en ik leef en werk vanuit mijn kernwaarden: liefde, verbinding, authenticiteit, groei en creativiteit.

  Ik houd ervan om op een heldere, praktische en persoonlijke wijze met jou te delen wat ik zelf heb geleerd.

  Ik doe dit door blogs en boeken te schrijven en door lezingen, trainingen en sessies te geven. Misschien vind je hierin inzichten en handvatten, nog meer motivatie en inspiratie of vooral veel herkenning. Omdat we meer op elkaar lijken dan we soms denken.

  ‘Toen was Toen en Nu is Nu’ is mijn eerste boek, en het is een praktische gids om je te helpen zelf achter het stuur van jouw eigen leven te gaan zitten, een gids voor persoonlijk leiderschap.

  Ik beschrijf hierin niet alleen de praktische problemen, die je vast herkent, maar ook praktische oplossingen, die je direct zelf kunt toepassen. En ik deel met jou mijn persoonlijke ervaringen in de praktijk. Omdat iets weten leuk is, maar geen waarde heeft zonder het daadwerkelijk te doen. Alleen dan kan er iets veranderen, kun je patronen doorbreken.

  Van jou vraag ik de bereidheid om zelf achter het stuur van jouw leven te willen zitten en dit ook daadwerkelijk te gaan doen. Ik vraag van jou moed om bang te zijn en het dan toch te gaan doen. Ik vraag van jou doorzettingsvermogen om daadwerkelijk je belemmerende overtuigingen te doorzien en ingesleten automatische patronen te doorbreken. En ik vraag je om je te laten verwonderen door wat er dan gebeurt.

  Scroll naar boven
  error: Content is protected !!