Skip to content

Lezingen

Voor lezingen kun je contact opnemen via de contactknop, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Trainingen

Na 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven, waarvan ruim 25 jaar in een leidinggevende rol, van manager tot en met directeur, weet ik wie het verschil maken in jouw bedrijf: jouw medewerkers.

Jouw medewerkers zijn, net zoals jijzelf, ook mensen met overtuigingen en patronen. En hopelijk zijn het vooral bekrachtigende en niet te veel belemmerende overtuigingen en patronen.

Maar mocht dat ene team niet lekker lopen, of mocht die ene medewerker steeds maar weer vastlopen, dan heb je misschien toch noodzaak om wat dieper in te gaan op hoe dit komt. Want gedrag komt voort uit overtuigingen en patronen en gelukkig zijn er praktische oplossingen om patronen te doorbreken.

Je bent niet voor niets op mijn site terecht gekomen, dus waarschijnlijk heb je mijn boek al gelezen. Of in ieder geval de samenvatting. En zo niet, dan kun je misschien daar beginnen, zodat je me wat beter leert kennen.

Ik weet wat het is om de moed te vinden om bang te zijn en het dan toch te gaan doen. Ik ken de theorieën over belemmerende overtuigingen en patronen, ik weet hoe ze ontstaan, ik weet hoe je patronen kunt doorbreken. Hierbij benut ik mijn talenten zoals analyseren en verbinden en heel veel praktijkervaring. Want ik heb eindeloos geoefend met belemmerende overtuigingen en patronen in de praktijk van mijn eigen leven.

Wat ik met jou deel in mijn boek had ik graag twintig of dertig jaar eerder geweten. Maar ja, toen was toen en nu is nu, dus ga ik nu graag samen met jou aan de slag om jouw medewerkers beter in hun vel te krijgen. Want alleen dan kunnen ze een positief verschil maken.

Interesse in een training of wil je graag meer weten? Ik neem graag contact met je op.

Back To Top
error: Content is protected !!