Ga naar hoofdinhoud
Ik Vertel Het Niet Aan Je Vrouw. Ze Merkt Het Vanzelf Als Je Niet Langer Gesaboteerd Wordt Door Het Patroon Dat Je Ontwikkelde In Je Vroegste Jeugd.

Vrouw

“Vertel je het niet verder?” Hij kijkt me vragend en zelfs een beetje smekend aan. “Nee, ik vertel het niet verder. Ook niet aan je vrouw.”

Ik snap ook wel dat niet iedereen hoeft te weten dat hij naar een hypnotherapeut gaat. Dat het niet stoer is om last te hebben van hoe je ooit bent opgegroeid.

Maar dat het wel heel menselijk is als je hier last van hebt.

Want wie heeft dat eigenlijk niet? Last van patronen die je ergens in je leven hebt ontwikkeld? Belemmerende patronen die vaak hun oorsprong hebben in je vroegste jeugd?

Hoe stoer is het dan wel om als volwassene toe te geven dat je een probleem hebt. En hoe moedig is het om hier ook nog hulp bij in te schakelen als je merkt dat je het niet voor elkaar krijgt om het alleen op te lossen.

Van mij zal niemand het horen en niemand hoeft het ook te zien, want tegenwoordig doe ik mijn sessies zeker voor driekwart digitaal.

Ik was in eerste instantie ook verbaasd over de effectiviteit, want voor mij ging heel lang niets boven live. Zeker na een lange periode van verplicht digitaal moeten.

Het was dan ook best komisch om in mezelf te ontdekken dat ik vrije keuze nodig had om echt een zuivere vergelijking te kunnen maken. Gelukkig ben ik ook maar gewoon mens, daarom begrijp ik vooral vanuit mijn ervaringsdeskundigheid mijn cliënten zo goed.

Ook al heb ik een prima praktijkruimte, waarin ik letterlijk de natuur naar binnen heb gehaald, het is niet de vertrouwde omgeving van de cliënt. In die vertrouwde omgeving merk ik dat hypnose vaak nog beter werkt en dat de transformatie vaak nog completer en sneller wordt gemaakt.

Zo zijn digitale sessies niet alleen nog effectiever, maar ook efficiënter.

Dus mijn cliënt bedankt mij uitgebreid voordat hij de sessie op zijn scherm beëindigt.

Hij lijkt als volwassen man wel jaren jonger te zijn geworden. Eindelijk wordt hij niet langer gesaboteerd door het patroon dat hij ontwikkelde in zijn vroegste jeugd.

Hoe hij afrekende met zijn patroon? Niemand die het heeft gezien. Niemand die het zal weten.

Behalve dan dat dit niet onopgemerkt zal blijven. Zijn omgeving zal het verschil gaan merken in zijn gedrag. Ook zijn vrouw.

Heb jij ook de moed om hulp in te schakelen? Klik dan hier.

Back To Top
error: Content is protected !!