Ga naar hoofdinhoud
Het Is Mijn Passie Om Mensen Te Begeleiden Die Om Welke Reden Dan Ook Niet Kunnen Genieten Van Het Leven. Het Is Mijn Talent Om Een Simpel Recept Voor Een Vervuld Leven Te Bieden.

Simpel recept

Gisteravond maakte ik heerlijke pizza. Het is een simpel recept, maar superlekker.

Een courgettebodem, vulling van rode ui, prei en passata. Basilicum, oregano en wat zout brengen de vulling verder op smaak en de topping is van gesmolten, geraspte kaas.

Ook het procedé is simpel: eerst de bodem in de oven afbakken en tot slot de hele pizza in de oven, totdat de kaas gesmolten is. En smullen maar!

Wat mij betreft kan hier niets kant en klaars tegenop.

Terwijl ik lekker aan het koken was, kwam een liedje op mijn playlist voorbij dat mijn aandacht trok. Het was: ‘Everybody needs somebody to love’ van The Blues Brothers.

Lekker uptempo, maar wel met een rake tekst. Een hele ware tekst. Want zo simpel is het. Iedereen wil zich immers geliefd voelen en liefhebben.

Liefhebben is breed, want je kunt van alles liefhebben. Mensen en dieren uiteraard, maar ook de natuur en datgene dat je graag doet en dat je blij maakt.

En als je het goed bekijkt, zijn de dingen die je hart echt doen overstromen vaak de kleine, alledaagse dingen.

Een heerlijk kopje koffie met aandacht gemaakt door je geliefde. De schaterlach van je (klein)kind als hij de hele blokkentoren in een keer omgooit. En je hond die als je thuiskomt helemaal meebeweegt met zijn wild kwispelende staart.

Het lijken zulke simpele en kleine dingen, maar dit zijn de ware, grootse dingen.

Het begint nu op te schieten, nog maar drie dagen 2023 en dan begint 2024 al weer. Ik weet niet hoe het voor jou is, maar voor mij is deze periode van het jaar de periode dat ik nog meer stil sta bij de kleine, grootse dingen die mijn leven zo vervuld maken.

En ik weet ook dat het niet voor iedereen makkelijk is om die dingen te zien, of beter gezegd, te voelen.

Wanneer je vooral vanuit je hoofd leeft, is het vaak niet makkelijk om van de kleine dingen te genieten. Als je besloten hebt om je hart te beschermen tegen nog meer pijn, is het lastig om het geluk te kunnen voelen.

Ik weet hoe het is. Been there, done that, got the T-shirt.

Daarom begrijp ik mijn cliënten zo goed. Ik ken alle zelfsabotage, trucjes en excuses. En nu is het juist een voordeel, want cliënten met een sterk hoofd zijn bij mij in goede handen.

Het is mijn passie om mensen te begeleiden die om welke reden dan ook niet kunnen genieten van het leven.

Het is mijn talent om een simpel recept voor een vervuld leven te bieden.

En ik wens jou voor 2024 heel veel liefde, geluk en gezondheid!

Wanneer je begeleiding wilt in het nieuwe jaar, klik dan hier.

Back To Top
error: Content is protected !!