Skip to content
Iedereen Heeft Een Doel Of Purpose In Het Leven. Door Voorbij De Mentale, Emotionele En Fysieke Druktemakers Te Komen En Door Echt Te Luisteren Naar Jezelf Vind Je Jouw Purpose.

Purpose

Wat hebben het lopen van de Camino, een Nature Quest en een zweethutceremonie met elkaar gemeen?

Het zijn allemaal manieren om verder te komen. Voorbij denken en voelen. Want iedereen heeft een doel of purpose. Maar hoe weet je wat die van jou is?

En hoe kom je voorbij dat denken en dat voelen? Wat doe je met je rusteloze lijf? Hoe krijg je in de dagdagelijkse drukte controle over deze druktemakers?

Zodat je jouw purpose vindt. Want ergens diep van binnen willen we allemaal hetzelfde. De beste versie van jezelf leven en bijdragen aan een betere wereld. En voor iedereen is de invulling weer anders.

Wat jouw invulling is, daar kom je gedurende je leven steeds meer achter. Door uit te proberen en gewoon maar te doen, maar vooral ook door voldoende te luisteren naar wie jij echt bent en wat jij nou echt wilt.

Door voorbij de mentale, emotionele en fysieke druktemakers te komen en door echt te luisteren naar jezelf.

Dat is wat steeds meer mensen willen. En dat is ook wat steeds meer mensen doen. Vandaar ook die toenemende populariteit van zweethutten, yogaweken en stilteretraites.

Maar er komt altijd een moment dat je teruggaat naar je normale leven. En de grootste uitdaging is niet om een week in stilte te zitten.

De grootste uitdaging is om in je normale leven de rust te vinden en te luisteren naar wat jij nou echt wilt. En dit vervolgens ook te volgen.

Oude patronen vormen belangrijke brandstof voor je mentale en emotionele druktemakers, daarom is het ook zo belangrijk om ze te doorbreken. Zodat jij weer achter je eigen stuur gaat zitten en gaat doen wat jij echt belangrijk vindt.

Heb jij hulp nodig bij het doorbreken van die oude patronen, klik dan hier.

Back To Top
error: Content is protected !!