Ga naar hoofdinhoud
Dynamiet, De Atoombom En Hypnose Hebben Met Elkaar Gemeen Dat Je Ze Goed En Kwaad Kunt Inzetten. Voor Een Betere Wereld Of Voor Macht En Eigen Gewin. Zoals Dit Met Alles Zo Is. Het Gaat Erom De Juiste Keuze Te Maken, Steeds Opnieuw.

Goed en kwaad

Wat hebben dynamiet, de atoombom en hypnose gemeen? Je kunt het goed en kwaad inzetten. Voor een betere wereld of voor macht en eigen gewin.

En eigenlijk is dat met alles zo, als je erover nadenkt. Misschien is dat wel precies de bedoeling. Om de juiste keuze te maken, steeds opnieuw.

Een goed, maar heftig voorbeeld en nu in de bioscoop, is de epische thriller “Oppenheimer”, naar de gelijknamige ontwerper van de atoombom.

Voorstanders en tegenstanders van hypnose hebben dus ook allebei gelijk. Ook hypnose kan in je gezicht ontploffen. Je kunt het goed en kwaad inzetten.

Showhypnose en hoe hypnose in films en series wordt neergezet, is meestal niet bedoeld voor een betere wereld. Dat is een goed voorbeeld van macht en eigen gewin.

Daarnaast hebben ook heel veel mensen met gezondheidsproblemen baat bij hypnose. Medische hypnose wordt niet alleen door hypnotherapeuten, maar ook door bijvoorbeeld ziekenhuizen ingezet en kan een heel goed hulpmiddel zijn.

Een hulpmiddel om door een levenslange beperking heen te breken en de weg vrij maken naar een oplossing. Weg met bijvoorbeeld bindingsangst, rookverslaving of vliegangst.

Dus het is maar waar je je op richt. Zoals dat niet alleen met hypnose, met dynamiet of met de atoombom, maar met alles zo is.

Richt je je op het goede en het ware? Of richt je je op het kwade en het onware?

Wil jij ook hulp bij het doorbreken van een beperking, klik dan hier.

Back To Top
error: Content is protected !!