Ga naar hoofdinhoud
Steeds Meer Veel Verdienende Mensen In Financiële Problemen Hebben Budgetcoaching Nodig. Belemmerende Patronen Doorbreken Doe Je Op Het Niveau Van Overtuigingen En Identiteit.

Budgetcoaching

De nieuwe hype is budgetcoaching. “AAN HET EIND VAN M’N GELD HOUD IK ALTIJD EEN STUK MAAND OVER” zei Loesje al. Dat is niet nieuw.

Wat wel nieuw is, is dat dit nu ook voor steeds meer grootverdieners geldt. Steeds meer werkgevers sturen veel verdienende werknemers in financiële problemen daarom naar een budgetcoach.

En dan zijn er maar twee knoppen om aan te draaien. De maand korter maken, hoort daar niet bij.

Of meer verdienen reëel is, kun je zelf het best bepalen. Hoe je minder kunt uitgeven, daar kan ik je bij helpen.

Om inzicht te krijgen in je financiën, kun je een budgetcoach inschakelen. Want inzicht geeft bewustwording en bewustwording is sowieso nodig voor iedere verandering.

De vraag is alleen of het dan lukt om op basis hiervan ook andere keuzes te gaan maken. Om het ook daadwerkelijk te gaan doen. Want dan kom je bij de oorzaak van het probleem.

Wanneer het je niet lukt, zelf of met behulp van een budgetcoach, om die andere keuzes te maken én vol te houden, dan zit de oorzaak op een ander niveau dan het probleem.

Dit geldt trouwens ook voor stoppen met roken, afvallen en andere voornemens die rond de derde week in het nieuwe jaar vaak al weer sneuvelen.

De oorzaak van het meest hardnekkige gedrag en de meest onbuigzame, belemmerende patronen zit niet op het niveau van gedrag. Die oorzaak zit op een hoger niveau, op het niveau van overtuigingen en van identiteit.

Maar ook dan is er een oplossing.

Want ook als je heel diep van binnen het gevoel hebt dat je niet oké bent, dat je het niet waard bent, dat je niet gehoord of gezien wordt, dan zijn de ervaringen die tot deze onbewuste conclusies hebben geleid vervormbaar.

In mijn sessies help ik jou om bij het deel van je onbewuste te komen waar deze oorsprong ligt en begeleid ik je door de transformatie hiervan.

Want er is niets mis met hulp inschakelen, bij sommige plekken kun je zelf nou eenmaal lastig bij. Net zoals je in het midden van je rug zelf ook lastig kunt krabben.

Dus heb jij budgetcoaching nodig die verder gaat dan een budgetcoach?
Heb jij last van hardnekkig gedrag en onbuigzame, belemmerende patronen waar je zelf niet goed bij kunt?
Kun jij bijvoorbeeld hulp gebruiken bij het stoppen met roken of het afvallen, voor of na de derde week van januari?

Klik dan hier.

Back To Top
error: Content is protected !!