Skip to content
Met Hypnotherapie Bevrijd Van Je Allergie. De Vergissing Van Het Immuunsysteem Gecorrigeerd. Patronen Doorbreken. Zelfregiecoach.

Allergie

Er komt een vrouw bij de dokter met een allergie voor nikkel. Dat schijnt trouwens best vaak voor te komen, want het is een van de meest voorkomende vormen van contactallergie.

Bovendien is het behoorlijk belemmerend, want je komt nikkel overal tegen in je leven. In sieraden, in muntgeld, maar ook in heel veel voorwerpen in huis, in kleding en zelfs in voeding.

De huid van deze vrouw reageerde heftig op nikkel. Al bij relatief kort contact gaf het een ontstekingsreactie, werd rood en zwol op.

Dus nikkel maar zo veel mogelijk vermijden, luidde het advies van de huisarts.

Tja, dat deed ze al. Pinnen in plaats van contant, plastic hoesjes om haar sleutels, alleen gouden sieraden, kunststof deurklinken en gelukkig was ze niet zo’n klusser en hield ze van vers eten.

Maar dat was niet alleen continu opletten en behoorlijk lastig, het ging ook nog wel eens mis. Bovendien kwam ze maar niet van het eczeem op haar handen en voeten af.

Ze had dan ook geluk dat ze bij mijn collega hypnotherapeut terechtkwam. Want mijn collega combineert het reguliere met het alternatieve.

Als doktersassistente ontmoet ze ook patiënten met kwalen waar de reguliere zorg geen antwoord op heeft, maar die zij als hypnotherapeut regelmatig wel verder kan helpen.

Zoals bij deze nikkelallergie.

Na één sessie allergietechniek was de vergissing van het immuunsysteem van de vrouw opgelost.
Want dat is het natuurlijk.

Na de sessie heeft de vrouw een half uur met een sleutelbos in haar handen gezeten.
Geen enkele reactie.

Toen heeft ze met een twee euro munt, waar lekker veel nikkel in zit, over haar gezicht gestreken.
Geen enkele reactie.

Dit is waarom ik zo enthousiast ben over hypnotherapie.

Want met deze therapie kom je bij het onderbewuste, op de plek waar een koppeling is gemaakt waar je niet blij mee bent. Een vergissing van het immuunsysteem.

Zelf deed ik de allergietechniek bij een goede vriendin afgelopen weekend. Ze nam iedere dag antihistamine vanwege de hooikoorts.

Normaal doe ik geen hypnotherapie bij mensen die dichtbij me staan, maar deze techniek is recht toe recht aan en heel anders dan bijvoorbeeld een regressie.

Na de sessie hebben we meteen de live test gedaan en zijn we een flink stuk gaan wandelen. Langs weilanden met net gemaaid gras en door het bos waar van alles groeit en bloeit.

Geen enkele reactie.

Inmiddels ben ik niet meer verbaasd, maar nog altijd wel verwonderd. En blij.

Wil jij ook af van je allergie, angst of fobie?

Klik dan hier.

Back To Top
error: Content is protected !!