Ga naar hoofdinhoud
Naast Je Fysieke Lijf, Houd Je Ook Je Gedachten En Emoties Opgeruimd En Schoon. Als Ademcoach Help Ik Je Hierbij.

Hygiëne

Als ademcoach ga ik eens in de acht weken onder de douche met mijn collega’s.

We variëren dan op ademhalingsoefeningen, proberen nieuwe muzieksets uit en we doen samen een ademsessie.

Want als groep is het nog makkelijker om met behulp van je ademhaling de juiste energie op te bouwen om blokkades diep in je systeem te laten ontdooien. Blokkades die daar door bevriezing zijn terechtgekomen, misschien wel lang geleden.

Iedereen heeft deze in meer of mindere mate en deze vastgezette energie laat van zich horen in de vorm van allerlei pijntjes en kwaaltjes. Als healing signal. Your body keeps the score.

Ik zie het als hygiëne. Net zoals je je fysieke lijf schoon houdt, doe je dit ook mentaal en emotioneel. Alleen niet met water en zeep, maar met mind mastering, ademwerk, meditatie, hypnotherapie en systemisch werk.

Opruimen, schoonmaken en opletten dat je geen nieuwe rommel vergaart. Dit doe je niet alleen voor je schuurtje en je zolder, maar zeker ook voor je lijf. En ook voor je gedachten en emoties, want uiteindelijk tonen deze zich ook fysiek.

De dagelijkse hygiëne doe je zelf en voor de grotere stukken schakel je hulp in om je bij te begeleiden.

En die hygiëne regelen doe je natuurlijk niet alleen voor jezelf, je doet het zeker ook voor iedereen om je heen. Je wilt ten slotte niet dat anderen last hebben van jouw stank en jouw rommel.

Als ademcoach wil ik ook fris en schoon blijven uiteraard. Bovendien kun je anderen niet verder helpen dan tot het punt waar je zelf staat. Je bent altijd je eigen plafond. Reden temeer om op te blijven schonen en ervoor te zorgen dat er geen nieuwe rommel ontstaat.

Naast dit dagelijkse werk trakteren we onszelf en elkaar eens in de acht weken op een uitgebreide gezamenlijke douche. En dat is heerlijk, ik kan het iedereen aanraden.

Dus wil jij hulp bij je grotere stukken? Heb je last van healing signals? Wil je hulp in mind mastering, ademwerk, meditatie, hypnotherapie en systemisch werk?

Neem dan contact met me op via de “Contact”-knop.

Back To Top
error: Content is protected !!